Max Verstappen nieuws

Scroll naar beneden voor het laatste nieuws. Erg goed voor ons Prijsvraag GP Silverstone.


Pin Op Social Media Voor 99 Euro

Maar de schade bleef met een zevende plaats nog beperkt omdat Ferrari keuzestress had voor de zege.

. Max Verstappen heeft Nelson Piquet niet opgebeld nadat er een racismestorm was ontstaan op. Elke race een kans gehad op. Red Bull is dit Formule 1-seizoen vaak beter gebleken qua race pace maar in Montreal.

P4 voor Max na eerste dag op Silverstone. Max Verstappen lanceert MV X. Na een korte periode in lagere raceklassen rijdt Max Verstappen sinds 2015 in de Formule 1 en sinds 2016 voor het team van Red Bull Racing.

Scroll naar beneden voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor het laatste nieuws. 1 day agoHet laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland.

P4 voor Max na eerste dag op Silverstone. Max kwalificeert zich op P2 voor Britse Grand Prix. Scroll naar beneden voor het laatste nieuws.

In zijn laatste ronde werd hij gehinderd door een gele vlag waardoor hij van het gas. Op Silverstone zijn er alleen twee strafpunten uitgedeeld aan Yuki Tsunoda voor het veroorzaken van een botsing met Pierre Gasly. Hele linkerzijde van de vloer kapot 2d geleden.

Max Verstappen lanceert MV X. Niet ideaal maar ook geen probleem. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Max Verstappen.

Erg goed voor ons 2d. De Red Bull Racing-coureur is momenteel de enige Nederlandse rijder in de Formule 1. Dat is niet aan mij.

2 days agoMax Verstappen kwalificeerde zich als tweede voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. In 2021 gebeurt het. Max Verstappen has been criticised by outraged Formula One fans after he has remained silent over his partners father Nelson Piquet using the N-word to describe Sir Lewis.

De vloerschade die Max Verstappen de das om deed op Silverstone. Verstappen sprak niet met schoonvader Piquet over uitlatingen. Op het eerste oog is de schade niet aanzienlijk maar de gevolgen.

Max kwalificeert zich op P2 voor Britse Grand Prix. 11 hours agoMax Verstappen leek flinke averij op te lopen in Silverstone. Win een door Max.

Voor het team van Toro Rosso finishte hij al in zijn derde Grand Prix in de punten waarmee. Betekenisloze eerste vrije training op Silverstone. GP33 voorziet jou van je dagelijkse Formule 1-nieuws met in het bijzonder nieuws over Max Verstappen.

Vrijdag 1 juli 2022 1345. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. Nieuws en videos over Max Verstappen.

Ons team staat dag en nacht klaar om jou te voorzien van je F1. Max Verstappen zal in het komende seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive vaker te zien zijn. Niet ideaal maar ook geen probleem.

Max Verstappen debuteerde op 17-jarige leeftijd in 2015 in de Formule 1. Our collection exists of caps clothing accessories and scale models. Max Verstappen zevende in Britse GP.

Max Verstappen stelt dat Ferrari over de snellere auto beschikte tijdens de Grand Prix van Canada. Formule 1 nieuws en Max Verstappen nieuws vind je dagelijks op racingnews365nl Voor al het nieuws over Max Verstappen en Formule 1 bezoek onze site. De Nederlander legt uit waarom hij er voor heeft.


Max Verstappen Vreesde Dat Carriere Tot Stilstand Zou Komen In Gp2 F1journaal Formule 1 Nieuws Max Verstappen Formula One Max


Max Verstappen Red Bull Racing Celebrates His Third Position On The Podium Max Verstappen Red Bull Racing Racing Suit


Max Verstappen Of Netherlands And Red Bull Racing Poses For A Photo News Photo Getty Images Red Bull Racing Max Verstappen Max


Max Verstappen Wil Scoren In Amerika Formule 1 Red Bull Racing Overheid


Pin Op Nieuws


Pin Op Autosport


Max Verstappen In The Garage After Retiring From The Bahrain Grand Prix Bahrain Grand Prix Formula One Max Verstappen


Yessss Boyssss P1 For Max33verstappen In Maxico Mexicogp Red Bull Racing Formula 1 Car Racing Max Verstappen


Max Verstappen Red Bull Racing Looks At His Trophy At Spanish Gp Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull F1


Oh My God They Were Teammates Max Verstappen Holding His Gorilla Trophy Like Max Verstappen French Grand Prix Max


Pin By Maria Aparicio On Max Verstappen In 2022 Red Bull Racing Max Verstappen Red Bull


F1sutton On Instagram Pole Position Man Max Verstappen Is Called To The Stewards Office After Not Possibly Slowing D Max Verstappen Series Formula Formula 1


Pin Op F1 Nieuws


Verstappen Enjoys The Taste Of Champagne F1 News By Planetf1 Max Verstappen Driver Of The Day Red Bull Racing


Max Verstappen Verstappen Nl レッドブル F1 レッドブル マレーシア


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Racen Seizoenen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel